loader image
Meteen naar de inhoud

Security

Beveiliging onze meest strikte, scherpste en strakste dienstverlening. Bij onze Security tak kunt u terecht voor alle gecertificeerde veiligheid functies onder andere;

Luchthaven beveiliging
Object beveiliging
Haven beveiliging

Services

Onze Services is ontzettend veelzijdig. Van toezichthouders op bouwplaatsen tot privé chauffeurs voor ambassadeurs. Denk hierbij aan de volgende diensten;

Toezichthouders
Controleurs
Chauffeurs

Hospitality

Hospitality is onze "social house" zoals wij ze noemen. Zij zijn altijd enthousiast en ontzettend sociaal. Denk bij Hospitality aan de volgende diensten;

Hosts/Hostess
Receptionist(e)
Gastheer/vrouw

Medicals

Medicals altijd daar op het juiste moment en gaan altijd op in de menigte. Aanwezig op alle soorten evenement. Denk bij Medicals aan de volgende diensten;

Event Medicals
EHBO
BHV

DIENSTEN

bekijk onze Meest gekozen Diensten

hrf agent

Dagelijkse zorg voor de controle van passagiers en de beveiliging van vliegtuigen. Door middel van een opleidingsprogramma, zorgen wij ervoor dat onze beveiligers tijdens hun werkzaamheden, de juiste balans weten aan te brengen tussen klantvriendelijkheid, efficiency en adequate beveiliging.

Luchthaven Beveiliging

Dynamisch! Dag en nacht is er beweging op een luchthaven. Van passagiers tot medewerkers en van leveranciers tot de aan- en afvoer van luchtvracht. Waarborgen van de veiligheid op en rond het luchthavengebouw, platform en de toegangswegen.


OBJECt beveiliging

Bij object beveiliging wordt gelet op alles wat de organisatie schade kan opleveren, herkennen van onregelmatigheden herkennen, maar ook het uitvoeren van toegangscontrole, sleutelbeheer, het ontvangen en registreren van bezoekers en het beantwoorden van de telefoon is onderdeel van de job!

Prive Chauffeurs

Zowel voor onze zakelijke – als particuliere klanten is het inhuren van een chauffeur een zeer prettige en voordelige oplossing. Met de inzet van een chauffeur is het onder andere mogelijk uw werk voor te bereiden en af te ronden terwijl u onderweg bent naar uw volgende afspraak. Voor particulieren kan een chauffeur de perfecte oplossing zijn wanneer u ‘s avonds een afspraak heeft en graag een borrel drinkt.

Receptionist(e)

Een receptionist is iemand die mensen ontvangt aan de receptie of balie van een instelling of bedrijf, maar ook natuurlijk van hotels en andere horecagelegenheden. Voor bezoekers van een gebouw is de receptionist de eerste persoon die zij tegenkomen, vandaar dat deze personen worden gezien als het visitekaartje van uw organisatie en dus de eerste indruk afgeven.

Verkeersregelaar

Het verkeer tijdens wegwerkzaamheden of een evenement kan hectisch zijn. In zo’n situatie zijn opstoppingen en ongelukken wel het laatste waar u op zit te wachten. Verkeersregelaars zijn daarom niet meer weg te denken uit het straatbeeld en zorgen in weer en wind voor verkeersveiligheid en orde. Onze verkeersregelaars zorgen dat de verkeersstromen soepel verlopen.

BRO security services b.v.

VRAAG geheel vrijblijvend uw offerte aan

Bro Security & Services B.V. weet dat goede beveiliging begint met goede communicatie. Bij een nieuwe klus wordt daarom in samenspraak met u als opdrachtgever een uitgebreid beveiligingsplan opgesteld, dit komt in combinatie met een overzichtelijke inventaris van de risico’s in en rondom uw pand.

Onze missie;

Een 100% veiligheidsgevoel!
Bent u benieuwd wat Bro Security & Services B.V. voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, onze support staat 24/7 voor u klaar.

BRO security services b.v.

VRAAG geheel vrijblijvend jouw offerte aan

Bro Security & Services BV weet dat goede beveiliging begint met goede communicatie. Voor iedere nieuwe klus wordt daarom in samenspraak met u als opdrachtgever een uitgebreid beveiligingsplan opgesteld. Hierin brengen wij eerst alle risicofactoren rond een locatie in kaart. 

Onze missie is om u een 100% veiligheidsgevoel te geven.
Bent u benieuwd wat Bro Security & Services BV voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Of het nu gaat om een groot evenement of de beveiliging van een klein bedrijf, wij staan voor u klaar.