loader image
Meteen naar de inhoud

Hondebrigade

Hondenbrigade door heel Nederland

Bij Bro Security & Services BV willen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf of evenement optimaal beveiligd is. De inzet van hondengeleiders is hiervoor een effectief middel. Een bewakingshond kan van grote toegevoegde waarde zijn en de veiligheid van zowel de geleider als bezoeker sterk vergroten. Onze beveiligers zijn getraind om ook dit specialistische werk te kunnen doen.

Kennis en ervaring

De kennis en ervaring die Bro Security & Services BV bij klanten zoals de Gemeente en Politie heeft opgedaan wat betreft hondengeleiders is goud waard. Organiseert u een dancefeest, groot evenement of voetbalwedstrijd? Aan de hand van uw eisen en voorkeuren leveren wij een passende beveiligingsoplossing. Wij vinden goede communicatie erg belangrijk en denken graag met u mee. Onze hondenbrigade kan zowel voor tijdelijke als langdurige situaties worden ingezet. Onze hondenbrigades werken door heel Nederland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Veiligheid

Het inzetten van een hondenbrigade zorgt voor een preventieve werking wat betreft de veiligheid. Het geeft extra zekerheid en verhoogt de veiligheid aanzienlijk. Hierdoor kan de inzet van het aantal beveiligers worden verminderd. Het is daarmee een duurzame beveiligingsoptie. Een hondenbrigade kan zowel als zelfstandige als ondersteunende beveiliging worden ingezet, afhankelijk van uw situatie.

SOCIAL MEDIA

Veiligheid

Naast het beveiligen van een specifieke omgeving kan een hondenbrigade ook worden ingezet voor het opsporen van personen en/of goederen in de directe omgeving. Denk hierbij aan situaties zoals drugshonden tijdens evenementen, speurhonden van menselijke geuren tijdens een inbraak of het opsporen van een vermist persoon. Bro Security & Services BV heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van een hondenbrigade en kan zowel voor preventieve als effectieve doeleinden worden ingezet

5/5

Zeer tevreden over dit bedrijf, goede afspraken, nette en goed opgeleide medewerkers. Niets is teveel en goede communicatie. Een dikke plus voor dit beveiligings bedrijf!

Sandra Workala

Klant