loader image
Meteen naar de inhoud

brandwacht

Brandwachten door heel Nederland

Bent u op zoek naar brandwachten voor een bouwproject, evenement of risicovolle werkzaamheden? Bro Security & Services BV beschikt over ervaren brandwachten voor elke situatie. Onze brandwachten zullen ter plekke de veiligheid waarborgen met betrekking tot vuur, rookvorming en hitte. Daarnaast weten zij uiteraard adequaat te reageren tijdens noodsituaties.

Brandveiligheid, brandpreventie en brandbestrijding

De brandwachten van Bro Security & Servies BV zijn inzetbaar in uiteenlopende situaties. Zo kunnen zij hulp bieden wanneer er werkzaamheden worden uitgevoerd in een risicovolle omgeving, tijdens een evenement, bij het plegen van onderhoud aan gebouwen maar ook wanneer de veiligheid op de werkvloer moet worden gegarandeerd. Onze brandwachten zorgen in elke situatie voor brandveiligheid, brandpreventie en brandbestrijding.

 

Bro Security & Services BV begrijpt dat elk bedrijf andere wensen en eisen heeft. Wij vinden het belangrijk om onze beveiligingsoplossingen op maat te maken en vinden goede communicatie erg belangrijk. Graag brengen wij daarom samen met u de bedrijfsprocessen in kaart, zodat wij een optimaal beveiligingsplan kunnen opstellen. De brandwachten worden voordat zij worden ingezet goed geïnformeerd over de situatie, zodat zij precies weten hoe ze het beste te werk kunnen gaan. Onze brandwachten werken door heel Nederland.

SOCIAL MEDIA

Verschillende segmenten

Aangezien onze klanten zich in verschillende segmenten bevinden zijn wij zeer ervaren in de processen rondom brandveiligheid. Onze getrainde medewerkers zorgen te allen tijde voor heldere communicatie met politie- en brandweerdiensten. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, u hoeft zich over de brandveiligheid van uw onderneming geen zorgen te maken. Met de inzet van onze brandwachten bent u verzekerd van een veilige situatie.