loader image
Meteen naar de inhoud

Bouwplaats beveiliging

BOUWPLAATS BEVEILIGING

Wij kunnen op bouwplaatsen hondengeleiders en beveiligers leveren gedurende 24 uur per dag om uw eigendom optimaal te beveiligen. Medewerkers van Bro Security en Services zijn servicegericht, verbaal sterk, sociaal vaardig en vooral ervaren in het beveiligen van objecten. De juiste match tussen de beveiligingsmedewerkers en uw object, zorgt voor een optimale objectbeveiliging.

Bro security & services is er voor uw bedrijf

Voorkom diefstal en vandalisme met een goede bouwplaatsbeveiliging! Diefstal en vandalisme, inbraak, ongewenste personen en overige calamiteiten zorgen jaarlijks voor miljoenen euro’s schade in de bouw. Hierbij denkend aan materiële schade, zoals gestolen bouwmaterialen, of brandstoftanks. Daarnaast kunnen er materialen of machines beschadigd zijn of zelfs in het ergste geval vernield.

Buiten de materiële schade ligt ook de voortgang van het bouwproject in het geding. Het productieproces ligt bijvoorbeeld tijdelijk stil of het niet halen van een belangrijke opleverdatum kan u een hoop problemen bezorgen. 

SOCIAL MEDIA

De bovengenoemde diensten worden geleverd door vakbekwame beveiligingsmedewerkers van Bro Securtity en Services. Zij zijn in het bezit zijn van een EHBO, VCA en BHV-diploma. Zij worden geselecteerd op basis van hun karakterprofiel, kwalificaties en het soort object. Afhankelijk van het soort bouwobject en de gewenste beveiliging zal Bro Security en Services de volgende diensten kunnen leveren (of eventueel in overeenstemming een precies afgesteld beveiligings plan): toegangscontrole, preventieve controles, hondenbeveiliging, verkeersregelaars, sleutelbeheer, vakbekwaam personeel.

5/5

Zeer tevreden over dit bedrijf, goede afspraken, nette en goed opgeleide medewerkers. Niets is teveel en goede communicatie. Een dikke plus voor dit beveiligings bedrijf!

Sandra Workala

Klant